10 d’oct. 2010

Bon dia alumnes!!
 Dintre de les dinàmiques que anem a treballar en aquest curs en Tècniques i Habilitats Jurídiques us presente aquesta consistent en compartir un bloc per tots els components del curs.
Aquesta dinàmica es troba relacionada amb al part de la guia acadèmica "2.Comprensió" i anem a utilitzar-la com eina per:
- aprendre a reconeixer termes juridics
- donar una definició d'un terme jurídic.
-  compartir informació amb els altres membres de la comunitat.
- completar i debatre sobre la informació que ens aporten els altres companys i companyes.
- aprendre la importància que pot tenir coneixer la definició d'un terme i saber el seu significat quan es tracta de traslladar-lo a altra llengua.
En la primera part de la dinàmica heu de:
Primer fer recerca en diaris i periòdics (en qualsevol format) des d'avui fins el proper 17 d'octubre els termes jurídics que considereu es publiquen.
Segon: buscar la definició i explicació del terme triat.
Tercer:  publicar com a "entrades" al bloc el terme fent constar la definició, la font / notícia en la que s'ha trobat (per exemple, a través d'un enllaç). També es pot afegir un breu comentari.
           Si el terme ja estigués publicat al bloc, no s'afegirà com una entrada nova, sinó com un comentari en el qual afegiu les vostres idees sobre la definició (no heu de repetir-la) i farà constar la font / notícia on s'ha trobat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.